Liefjes:

Aflevering 2

HUMAN

Drie veertienjarige meisjes worden gevolgd tijdens hun zomervakantie op een camping in de Zuid-Franse Ardèche. Alle drie hebben ze de wens iets te ontdekken in de liefde en alle drie zitten ze in verschillende fases van het liefdespad. Wat heeft de zomer voor hen in petto?

Alle afleveringen

ZappDoc: Liefjes

Wekelijks vanaf zondag 25 augustus

NPO Zapp 17.30 uur

Meer weten over deze documentaireserie?

Meer over deze docuserie

Malak, Celia en Jae zijn veertien en reizen met hun families naar een camping in Zuid-Frankrijk. Malak met haar moeder, Celia met haar ouders en kleine broer en Jae met haar moeder, broertjes en de nieuwe man van haar moeder. Het internet op de camping is belabberd en het is er bloedheet. Ze verkeren vooral in hun eigen wereld en ieder meisje droomt haar eigen dromen. En allemaal gaan ze over de liefde.

De zomervakantie biedt Malak, Celia en Jae de kans om te zijn wie ze maar willen. Maar welke keuzes maken ze dan? En hoe beïnvloedt de onlinewereld en de mobiele telefoon die keuzes? Is de liefde echt zoals het verbeeld wordt of is het allemaal fantasie? Zappdoc Liefjes geeft een inkijkje in de hoofden van de meiden en in de ontwikkeling die ze doormaken op weg naar volwassenheid. Een intieme en kwetsbare jeugddocumentaireserie die je meeneemt in de belevingswereld van veertienjarigen.   

Regie: Anneke de Lind van Wijngaarden en Natalie Bruijns
Omroep: HUMAN
Producent: Witfilm

Meer over de liefde