3Doc:

All Inclusive Love

BNNVARA

Wat begon als een stiekeme vakantieliefde voor de vijftienjarige Manon, veranderde langzaam in een herinnering waar zij met minder plezier op terugkijkt.

All Inclusive Love

Dinsdag 27 augustus 2024

NPO 3, 2Doc.nl en NPO Start 21.20 uur

Meer over deze documentaire

Met haar tienerdagboek in de hand neemt Manon de kijker mee terug naar het resort waar ze in de zomer van 2008 met haar ouders op vakantie ging. Daar werd ze verliefd op Hugo, de grote ster van het animatieteam.

Hij pakte haar in met mooie woorden en dat ze speciaal voor hem was. Manon voelde zich gezien. Hoewel Hugo veel ouder was dan Manon had hij toch seks met haar. Eerst voelde dat goed, maar langzaam veranderde deze romance in een herinnering waar ze liever niet meer aan terugdenkt.

Wat is er tijdens de vakantie van Manon gebeurd en hoe heeft het kunnen gebeuren? Welke rol speelt de mini-maatschappij van het all inclusive resort waar iedereen mateloos en grenzeloos mag genieten? Manon gaat op zoek naar antwoorden en komt oog in oog met Hugo.

Onbezorgd genieten met het hele gezin, dat is de belofte van all inclusive resorts. De animatieteams zijn in het leven geroepen om hotelgasten te vermaken. Dat doen ze met verve en de animatoren genieten een soort sterrenstatus, iedereen wil met ze op de foto. 

Maar er zit ook een schaduwkant aan. De leden van het animatieteam zijn niet altijd eerlijk over hun naam en leeftijd. Met als risico dat grenzen vervagen en het zelfs kan leiden tot grooming van kinderen.

Regie: Kim Smeekes
Omroep: BNNVARA

Meer over dit onderwerp

Meer documentaires over misbruik